ZAHER – GROW TO LEARN PERSONDATAPOLITIK

Når du laver en donation/betaler medlemskab, registrerer dig som medlem, eller tilmelder dig Zahers nyhedsbrev, áccepterer du samtidig foreningens privatslivspolitik:

Hvilken type data indsamler Zaher og hvad bruges den til?

For medlemmer registreres fulde navn og adresse, for at kunne dokumentere faktiske medlemmer, og telefonnummer (valgfrit) og e-mail på medlemmer for at kunne kontakte medlemmerne omkring medlemsforhold.

For tilmeldte til nyhedsbrev registrerer Zaher alene e-mail og navn, for at kunne udsende det tilmeldte nyhedsbrev.

Zaher registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Hvem deles den indsamlede data med?

Behandling af data i forbindelse med kommunikation og registrering sker i samarbejde med eksterne databehandlere, hvem vi har en databehandlingsaftale med, der lever op til persondataloven.

Zaher hverken sælger eller videregiver personoplysninger til tredjepart.

Al kontakt til Zaher, der indeholder personlige oplysninger, skal ske gennem info@zaher.dk for at være indbefattet Zahers persondatapolitik.

Hvordan opbevares den registrerede data?

Alle fornødne data til oprettelse og betaling af medlemsskab samles i Reepays medlemskartotek.

Alle fornødne data til tilmelding af nyhedsbrev opbevares i Mailchimp.

Vi gør opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar, idet der altid er en risiko forbundet med at sende og opbevare data elektronisk ift. andres uberettigede tiltvingelse af adgang til disse oplysninger.

For at sikre personoplysninger bedst muligt forbeholder vi os retten til at opdatere og ændre foreningens persondatapolitik, og der gives synlig besked på hjemmesiden.

Hvem har adgang til de indsamlede data?

Jvf. Zahers vedtægter har foreningens kasserer, forperson og evt. andre af bestyrelsen udpegede bestyrelsesmedlemmer adgang til foreningens Reepay og Mailchimp konto.

Er det muligt at få at vide, hvilken information, der er samlet om mig?

Ja, du skal blot skrive til info@zaher.dk med emnet “Oplysning om persondata”, hvorefter du hurtigst muligt vil modtage en e-mail med de ønskede oplysninger.

Er det muligt at få slettet indsamlet data om mig?

Ja, du skal blot skrive til info@zaher.dk med emnet “Anmodning om sletning af persondata”, hvorefter dine data hurtigst muligt bliver fjernet fra vores mailingliste og medlemskabskartotek. OBS: Dette resulterer samtidig i, at du ikke længere støtter foreningen.